Загинули на російсько-українській війні: Сумах прощалися з Олександром Пономаренком та Олександром Мельником

За інформацією: Суспільне Суми.

Військовослужбовець Олександр Пономаренко. Фото: Суспільне Суми

"Ми працювали з ним в одному цеху на заводі "Хімпром". Він був дуже гарною людиною, доброю, працьовитою як на підприємстві, так і вдома. Часто ділився своїми досягненнями вдома, любив будувати. Дружину його знаю, також гарна, двоє дітей", — згадує колега загиблого Галина Отрощенко.

Фото: Суспільне Суми

"Він працював в нашому цеху на "Хімпромі", завжди виконував все. Як почалася війна – пішов сам захищати. Загинув при виконанні бойового завдання, як мені сказали. Людина була дуже добре, поважна", — каже колега Олександра Пономаренка Віктор Денищенко.

Військовослужбовець Олександр Мельник. Фото: Суспільне Суми

Сержант Олександр Мельник був стрільцем-снайпером третього мотопіхотного відділення другого мотопіхотного взводу другої мотопіхотної роти. За повідомленням Сумського центру комплектування, загинув 14 січня, потрапивши під російський вогонь поблизу Веселого Донецької області. Йому було 50 років. Прощалися з захисником у Свято-Миколаївській церкві.

"Ми з молодості знайомі — з 13-14 років. Він такий по життю був — компанійський. Дуже гарна людина", — говорить друг захисника Вадим Прімов.

Фото: Суспільне Суми

"Токарем він працював на заводі Фрунзе і на “Електроні” він працював. Як спеціаліст був гарний. Затребуваний був. Завжди був радісний і дуже дружній. З ним було гарне спілкування, він любив поговорити, поміркувати про життя", — згадує знайомий загиблого Олександр Тимофеєко.

Поховали загиблих воїнів на Алеї Слави Баранівського кладовища Сум.

Читати ще

Читати ще На Шосткинщині прощалися з військовослужбовцем Сергієм Радишем

Читати ще «Ми зобов’язані йому тим, що живемо»: у Сумах поховали гранатометника Олексія Данилка

Новини України