У Києві на Оболоні горіла зупинка громадського транспорту: відомо подробиці. Фото і відео

В Оболонському районі Києва в середу, 28 лютого, загорілась зупинка громадського транспорту. Подія сталась на вулиці Автозаводській.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій столиці. Обставини  та причини загоряння встановлять правоохоронці.

«28 лютого, о 14:52 до вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Автозаводська. Загоряння у торговому кіоску було ліквідовано о 15:09 на площі 14 квадратних метрів. Внаслідок пожежі травмованих чи загиблих, на щастя, немає», – йдеться в повідомленні.

На опублікованих ДСНС фото та відео з соцмереж можна побачити наслідки пожежі.

Нагадаємо, у Подільському районі Києва в п’ятницю, 23 лютого, сталась масштабна пожежа у складських приміщеннях. Внаслідок події постраждала жінка. У Дарницькому районі Києва в четвер, 25 січня, сталась пожежа в одному з класів школи № 323. Дітей та працівників навчального закладу евакуювали.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Шевченківському районі Києва в п’ятницю, 16 лютого, сталася пожежа у гімназії в Солом’янському район столиці. Крім того, загоряння трапилося у багатоповерховому будинку, під час якого, за словами очевидців, було чутно вибух.

Джерело

Новини України