В Бердянську окупанти змусять відключитись від автономного опалення і повернутись до централізованого? — новини Бердянська

Сенс розмови з представником «ЖЕКу» передав «Бердянськ 24» один з підписників, який зараз перебуває у місті

На росії активно обговорюють відмову від «автономок» в квартирах. Розмови докотилися і до окупованого Бердянська. Колаж «Бердянськ 24»

«Автономки» в багатоповерхівках можуть потрапити під заборону. Більш того, вже наявних володарів зобов’яжуть повернути назад радіатори, підключені до загальної мережі.

Подібного розпорядження або рішення окупаційної влади ми не бачили, але підписник стверджує, що розмови такі йдуть.

«Работник ЖЭКа говорит, что в текущем сезоне такое делать не будут. Но вполне реально, что к лету всех обяжут снова подключиться к системам, которые запитываются от котельных. Тогда газовые котлы в квартирах можно будет выбрасывать, – розповідає чоловік з окупації.

Росіяни продовжують рух в зворотному від прогресу напрямку в сфері житлово-комунального господарства і тягнуть на дно бердянців. Скріншот «Бердянськ 24» з пошукового сервісу 

В російських інформаційних джерелах ми побачили активне обговорення цієї перспективи наприкінці 2022-го року. Кілька днів тому ця тема знову з’явилася в медіа-просторі країни-окупанта. Для власників квартир з автономним опаленням це однозначно означатиме збільшення щомісячних комунальних платежів.

Крім того, протягом цього опалювального сезону в Бердянську неодноразово ставалися аварії, в результаті чого цілі райони довго залишалися без тепла. Цих відключень «автономщики» не відчували. Тепер, за умов можливих змін, їм доведеться зіштовхнутися із вже забутою проблемою.

В Бердянську зникло опалення, напруга стрибає, дороги не посипані. І це всього лише -3 градуси

Джерело

Новини України