Одесит вдарив жінку кілька разів кулаком, після чого зірвав з плеча сумку і втік

Подія сталася на вулиці Семена Палія в Одесі. Зловмисник, побачивши у перехожої шкіряну сумку, вирішив, що може заволодіти цінним майном. Він наздогнав містянку, вдарив її кілька разів кулаком, після чого зірвав з плеча сумку і втік.

Потерпіла звернулася по допомогу до відділу поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1, зазначивши, що невідомий чоловік, застосувавши фізичне насилля, відібрав у неї сумочку, в якій знаходились гроші, чим заподіяв матеріальну шкоду на загальну суму більше 22,5 тисяч гривень.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили правопорушника. Ним виявився місцевий чоловік, засуджений у 2022 році за грабіж до чотирьох років позбавлення волі з випробувальним строком два роки. Поліцейські з’ясували, що сумку він викинув, а викрадені гроші витратив.

«Під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси поліцейські повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчиненому повторно, в умовах воєнного стану. За нашим клопотання суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років», — розповіла старша слідча територіального підрозділу поліції Аніта Кісенко.

Джерело

Новини України