У Дружківці вшанували пам’ять загиблих земляків, захисників України

Два роки вирішальної війни за незалежність України. Жорстокі, страшні та болючі дні для кожного з нас. Водночас — 730 днів незламності і віри у Збройні Сили України.

Сьогодні, в другу річницю повномасштабного вторгнення, керівництво Дружківської міської військової адміністрації, Дружківського відділу поліції та 45 Державної пожежно-рятувальної частини вшанували пам’ять наших земляків, полеглих героїв, які віддали свої життя, щоб ми продовжували жити і боротися.

«Війна забирає найкращих… Вони йдуть у вічність, залишившись назавжди у наших серцях. З моменту повномасштабного вторгнення Дружківська громада втратила понад 40 своїх мужніх синів. Наш обов’язок пам’ятати кожного! Тому Дружківська міська військова адміністрація розпочала роботу зі створення Алеї Слави, як символу пам’яті та поваги до полеглих Героїв-Захисників з Дружківської громади», — звернувся до присутніх начальник Дружківської МВА Сергій Боєвський.

24 лютого 2022 року ми почали життя з нової сторінки — сторінки, яка назавжди залишиться страшною датою у наших спогадах і пам’яті наших поколінь. Сторінки, яка стала продовженням незрівнянного подвигу та неосяжної звитяги Українського народу.

Слава Героям! Слава Україні!

 

Джерело

Новини України