Одразу танки, тепер фури — окупанти в селищі під Мелітополем зруйнували дорогу по другому колу

Сразу танки, теперь фуры - оккупанты в поселке под Мелитополем  разрушили дорогу по второму кругу

Окупанти в Мелітополі примудряються руйнувати територію навіть без бойових дій. Жителі смт Веселе скаржаться, що дороги в їхньому селищі не буде ніколи, поки землю топчуть російські чоботи.

Мешканцям Веселого не пощастило, як мінімум двічі. На початку війни, дорогу в їхньому селі зруйнували танки та інша військова техніка окупантів. За словами місцевих жителів, шматки асфальту після техніки "асвабодитлелей" розліталися по узбіччях і проїжджій частині.

Але минув якийсь час і рашисти затіяли ремонт розбитої ними дороги. Веселівці із завмиранням серця чекали на нову дорогу. Ось тільки занадто швидко стало зрозуміло, для чого рашисти її робили:

— Віднедавна через смт Веселе навантажені фури перевозять руду. Чим розбивають ново покладену дорогу, цю дорогу ми чекали багато років, і ось вона нарешті у нас є, але на жаль її скоро не стане. До кого звернутися, щоб руду перевозили залізничним транспортом або що можна зробити, щоб зберегти дорогу? — запитують у мережі місцеві жителі.

дорога вес

На жаль, це питання точно залишиться без відповіді. Абсолютно зрозуміло, що ремонт був затіяний для того, щоб вивозити з окупації крадене. Ну, а сільським людям, які й так опинилися відрізаними від міста, залишається тільки й надалі спостерігати масштаби руйнування і припадки жадібності нелюдів.

Нагадаємо, раніше окупанти відзвітували, як "відремонтували" дорогу, яка була зроблена до війни.

Джерело

Новини України