Високоякісне пальне та комплексний сервіс: UPG відкрила ще один АЗК на Вінниччині

Біля села Писарівка запрацював новозбудований заправно-відпочинковий комплекс

Високоякісне пальне та комплексний сервіс: UPG відкрила ще один АЗК на Вінниччині

Фото: Пресофіс АЗК UPG

Національна мережа UPG зробила приємний подарунок автолюбителям та гостям Вінниччини. На автошляху міжнародного значення Стрий–Умань–Дніпро–Ізварине біля села Писарівка запрацював новозбудований заправно-відпочинковий комплекс із сучасним сервісом та широким спектром послуг.

Тут можна як швидко заправити авто якісним пальним, так і закрити багато інших потреб. Наприклад, повноцінно пообідати, не гаючи зайвого часу на пошуки по-домашньому затишного закладу. На АЗК працює мережевий ресторан VIVO café з власною кухнею. Його перевага у тому, що кожна страва тут готується з-під ножа командою професійних кухарів.

Наразі з-поміж популярних страв можна замовити і сезонні новинки. Окремо – дитяче меню, адже смачно та зручно тут має бути кожному. І якщо ми вже заговорили про зручність, то не можемо оминути увагою ще один цікавий момент: мініатюрні умивальники із дзеркалом у вбиральнях для маленьких відвідувачів. Адже іноді саме такі деталі найкраще підкреслюють ставлення бізнесу до своїх клієнтів.

UPGу Вінниці реалізує всі види пального: бензини А-95, upg95 та upg100 стандарту Євро-5 із Німеччини, зимовий дизель стандарту Євро-5 зі США та газ.

Для зручності водіїв новий АЗК обладнаний 22 паливо-роздавальними колонками та газовим модулем.

Зігрітися смачною кавою, відпочити в затишку та з комфортом, придбати необхідні речі у магазині супутніх товарів, а також підкачати шини чи купити та одразу ж залити зимовий омивач лобового скла – все це можна зробити, просто завітавши на UPG. Не менш важливо, що вам не доведеться довго кружляти в пошуках вільного місця, адже комплекс має широку та зручну парковку.

Збудувавши масштабний заправно-відпочинковий комплекс на Вінниччині, компанія дає зрозуміти, що не має наміру зупинятися та, як і у мирний час, безперебійно забезпечуватиме українців якісним пальним та гарним сервісом.

Подарунків багато не буває!

З нагоди відкриття комплексу водії учасники бонусної програми UPGgood зможуть заправитись тут із додатковою знижкою:

  • за кожен літр бензину або ДП – 1 гривня бонусами;
  • за кожен літр газу – 50 копійок бонусами.

Крім того, на перших відвідувачів нового АЗК чекають миттєві подарунки: гарячі напої, бургери, кава з морозивом тощо. Ну і які ж свята без солодощів? До кожного придбаного гарячого напою мережа пригощає неймовірно смачною фірмовою цукеркою UPG.

Завжди будьте в курсі цін на пальне, акцій та новин мережі, долучившись до офіційного чат-боту АЗК UPGу Telegram.

Джерело

Новини України