Від Романова – фронту: на цей раз – «Suzuki»

Одна із бригад ЗСУ поблизу Куп’янська, в якій служить наш земляк із Романова. Зовсім поряд із лінією фронту.

Всього 800 кілометрів від Романова. Ось за такими координатами здійснили волонтерську поїздку на схід України романівчани. Головне завдання волонтерського вояжу було гранично простим – доставити у розташування бригади, де служить один із жителів Романова, позашляховик «Suzuki», придбаний за кошти, зібрані громадою Романова, та підготовлений до експлуатації безпосередньо в умовах прифронтової транспортної логістики. 

Очолив делегацію, яка супроводжувала автомобіль до місця призначення у військовий підрозділ, виконуючий обов’язки Романівського селищного голови Юрій Чумаченко. Звісно, обидва автомобілі, які 13 лютого вирушили на Харківщину, були завантажені продуктами харчування, пальним для позашляховика «Suzuki», запасними колесами, компресором і т. п. Зауважимо, що поїздка на схід України для делегації із Романова пройшла без пригод та перешкод, а тому військові, які отримали абсолютно придатний для експлуатації навіть у екстремальних умовах автомобіль, були  задоволені і висловили належну подяку. Вона, звісно ж, адресована усім небайдужим романівчанам, які доволі швидко та оперативно зібрали необхідні для купівлі автомобіля кошти.

Слід зазначити, що Романівська селищна рада, яка також долучилася до збору коштів на автомобіль для свого земляка, взялася ще й провести належний і обов’язковий у таких випадках технічний огляд автомобіля, придбаного за кордоном. Перед тим, як передати позашляховика військовим, були виконані усі регламентні роботи, аби авто працювало безвідмовно і виконувало належні військові завдання. Тим паче, що доставлений на Харківщину «Suzuki» опинився у зоні, що прилягає до безпосередніх бойових дій. Отже, позашляховик одразу ж отримав статус фронтового автомобіля. Як кажуть, аби на поміч!

Віктор Єрофєєв

Джерело

Новини України