Рецидивіст з Бердянська вийшов з в’язниці і одразу спробував зґвалтувати дівчину в Кропивницькому — новини Бердянська

Жертву врятував сторонній чоловік, який вранці здійснював пробіжку

Ілюстративне фото. Джерело: ТЯЧІВ NEWS

Уродженець Бердянська неодноразово відбував покарання в місцях позбавлення волі. Про це «Бердянськ 24» дізнався з єдиного реєстру судових рішень

П’ятого жовтня завершився його черговий термін ув’язнення, шостого – о 4:30 він дістався ЖД-вокзалу в Кропивницькому. Неподалік завершення комендантської години чекала і молода дівчина.

О 5:00 вона вийшла з вокзалу і попрямувала до найближчої зупинки. Користуючись темрявою та малою кількістю людей на вулиці, чоловік підбіг ззаду, закрив жертві рота і, погрожуючи ножем, заявив про намір зайнятися сексом. При цьому рецидивіст представився солдатом-контрактником і розповідав, що поки воював на фронті, йому зрадила кохана.

Коли ґвалтівник спробував поцілувати дівчину – та його вкусила і стала чинити спротив. На дивну поведінку силуетів у темряві звернув увагу чоловік, який здійснював ранкову пробіжку. Він почав світити ліхтарем в сторону людей, нападник став тікати, а дівчина підбігла і попрохала відвести її у людне місце.

Згодом вона написала заяву в поліцію, і завдяки її показам та камерам спостереження на вокзалі підозрюваного вдалося затримати.

На суді чоловік свою провину не підтверджував, але після оприлюднених доказів обвинувачення йому все ж таки тепер доведеться три роки і три місяці провести у в’язниці за статтею «Зґвалтування».

На оскарження вироку є 30 днів.

Джерело

Новини України