В Конотопі на Сумщині провели в останню путь старшого солдата Андрія Мікулінцева

За інформацією: Суспільне Суми.

Фото: Суспільне Суми

"В 13-й школі в Конотопі, а потім пішов служити в армію і далі в військову службу. Був позитивним, хорошим. Такий завжди веселий був, ніколи не сумував. Він танкіст, вони були на навчанні десь на полігоні, їхали з полігону і не знаю, як воно там вийшло…розбилися", – розповіла подруга дитинства загиблого воїна Вікторія Шульгіна.

Фото: Суспільне Суми

"Це син мого однокласника. Я знаю його з дитинства. Вони сусіди, жили поруч біля моєї мами. Він приходив гуляти до моєї племінниці Марини. Був дуже гарним хлопчиком. Його діти між собою називали Дуся – Андрюша", – розповіла знайома родини Андрія Мікулінцева Ірина Оселедець.

Фото: Суспільне Суми

Чоловік був старшим солдатом, командиром танка танкового взводу. У травні 2022 року Указом Президента України військовослужбовець був нагороджений орденом "За мужність" III ступеня.

"Дуже гарна людина, він жив з моєю онучкою, він один у батьків", – розповіла бабуся дівчини Андрія Мікулінцева Віра Євтушенко.

Фото: Суспільне Суми

"Це наш земляк. Ми до всіх ходимо. Це наш обовязок і найменше, що ми можемо дати нашим захисникам – шану", – вважає конотопчанка Олена.

Фото: Суспільне Суми

Воїн помер 15 лютого 2024 року внаслідок травм, отриманих в аварії 12 лютого на Київщині, повідомили у Конотопській міській раді. Андрію назавжди залишилося 25 років.

Читати ще

Читати ще В Охтирці поховали загиблого сапера Владислава Масла

Новини України