Пограбував 74-річну жінку: у Києві оперативно затримали рецидивіста. Фото

У Києві правоохоронці оперативно затримали раніше судимого чоловіка, який може бути причетний до грабежу. Зловмисник вихопив у літньої жінки сумку із грошима та особистими речами.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як розповіли правоохоронці, до них надійшло повідомлення від 74-річної місцевої мешканки про те, що у Святошинському районі столиці невідомий вихопив у неї сумку з грошима та особистими речами, а потім втік.

«Оперативники ретельно відпрацювали прилеглу територію та протягом двох годин виявили та затримали зловмисника, ним виявився раніше судимий 38-річний уродженець Донецької області», – уточнили в поліції.

За фактом грабежу, вчиненого в умовах воєнного стану, відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у Київській області правоохоронці викрили організовану злочинну групу. Зловмисники «спеціалізувались» на вимаганні, розбійних нападах та викраденнях людей.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві затримали трьох чоловіків, які у Дніпровському районі побили перехожого до непритомності та пограбували його. Щоб знайти нападників, правоохоронцям знадобилось менше доби.

Джерело

Новини України