Увага бердянським водіям. На посту Мангуша «міліція» відбирає українські права та техпаспорти — новини Бердянська

Окупанти стверджують, що всі видані Україною посвідчення фальшиві, і вилучають їх для «експертизи»

Пост ГАІ в Мангуші, Донецька область.

«Бердянськ 24» дізнався, що такі дії окупантів на посту Мангуша носять масовий характер. Про це повідомляють джерела з окупованої території.

Мангушський пост ГАІ не змінюється. Що до війни він був самим проблемним, що зараз. Це не поодинокі випадки, це система. «Мєнти»-зрадники кажуть, що майже всі права та техпаспорти українського зразка підробка. Забирають для якоїсь експертизи в Донецьку. Я знаю, що в багатьох забрали. І не чув жодного разу, що документи повернули, — розповідає підписник.

Про подібні випадку в Бердянську інсайдер не чув. А на посту в Мангуші це триває вже більше місяця. Припускає, що це спланована акція. Таким чином окупанти змушують перереєструвати автівки за російськими законами і отримувати водійські посвідчення країни-окупанта.

Відзначимо, що неодноразово в соцмережах з’являлися відео, в яких заїжджі росіяни та місцеві колаборанти обурювалися, що в Бердянську більшість транспорту мають номерні знаки українського зразка.

Нагадаємо, що пропускна здатність бердянського МРЕВ зараз дуже низька, люди змушені спати в машинах, щоб з пʼятої ранку записатись у чергу.

В Бердянську окупанти продовжують знущатися над водіями. Відео ранкової черги до МРЕВ

«Ради утренней очереди в ЗАГС или МРЕО, приходится ночью спать в машине на улице», — новини від бердянського таксиста

Джерело

Новини України