У Дружківці обговорили питання заборгованості заробітної плати

На базі управління соціального захисту населення Дружківської міської ради відбулося засідання міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Ці питання сьогодні залишаються пріоритетними на загальнодержавному рівні.

В засіданні прийняла участь начальниця відділу співпраці з роботодавцями Дружківського міського центру зайнятості Тетяна Тищенко. Обговорювалась інформація про стан заборгованості із заробітної плати на підприємствах Дружківки – ТОВ «Хлібний Дім Київ Бейкері» та ПрАТ «Грета», а також щодо суб’єктів господарювання – фізичних і юридичних осіб, які станом на 1 січня поточного року мають заборгованість з єдиного соціального внеску.

Під час засідання наголошувалася увага, що на оперативних нарадах щотижнево заслухуються керівники підприємств-боржників; розроблені та затверджені графіки погашення заборгованості із заробітної плати по кожному підприємству-боржнику, а також встановлено контроль за станом їх виконання; проводиться систематичний моніторинг своєчасності і повноти виплати заробітної плати працівникам, зайнятим у різних видах економічної діяльності міста.

За результатами роботи комісії були прийняті відповідні рішення та надані конкретні доручення, які направлені на погашення заборгованості із виплати заробітної плати в найкоротший період.

 

 

Джерело

Новини України