Вінничанину, який зберігав психотропи на 600 тисяч гривень, загрожує в’язниця

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Психотропи, які зберігав вінничанин. Фото: ГУ Нацполіції у Вінницькій області

До восьми років ув'язнення загрожує 36-річному вінничанину, який зберігав удома психотропи на 600 тисяч гривень. Правоохоронці затримали чоловіка посеред міста. При собі той мав наркотики.

Як повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в області, поліцейські отримали інформацію, що мешканець Вінниці незаконно зберігає наркотичні речовини. Чоловіка затримали 14 лютого у центрі міста. При собі він мав психотропну речовину — екстазі.

В оселі ж вінничанина поліцейські знайшли та вилучили пакунок з кристалічною речовиною вагою 350 грамів та пластикову посудину із кристалічною речовиною вагою 640 грамів, а також електронні ваги, полімерні пакети та інші речові докази.

Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру за ч. 3 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Покарання за таке — до восьми років ув’язнення.

Новини України