На Київщині затримали чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 16-річної падчерки. Фото

У Білоцерківському районі Київщини правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні падчерки. 16-річна дівчинка від народження має вади здоров’я.

Про це повідомили в пресслужбі Київської обласної прокуратури. Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі.

«За даними слідства, підозрюваний зґвалтував свою 16-річну падчерку, яка від народження має вади здоров’я. Встановлено, що чоловік раніше притягувався до відповідальності за вчинення домашнього насильства у цій родині», – розповіли в пресслужбі.

Правоохоронці затримали зловмисника та повідомили йому про підозру за фактом зґвалтування неповнолітньої. Наразі до суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області правоохоронці повідомили про підозру чоловіку, який вчиняв розпусні дії щодо 11-річної племінниці своєї співмешканки. Дівчинка приїхала в гості до тітки на зимові канікули.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві Дарницький районний суд визнав винним чоловіка у зґвалтуванні 14-річної доньки. Він запросив дитину до себе на вихідні, оскільки з родиною не мешкав, та, погрожуючи, скоїв сексуальне насильство.

Джерело

Новини України