У Києві сталась пожежа в п’ятиповерхівці: жінку та двох дітей госпіталізували. Фото

У Шевченківському районі Києва в суботу, 10 лютого, сталась пожежа в житловому будинку. Під час гасіння вогню бійці ДСНС врятували двох дорослих та двох дітей.

Про це повідомили в пресслужбі столичної Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини. Причину виникнення загоряння встановлять правоохоронці.

За словами рятувальників, 10 лютого о 12:06 до них надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Білоруській.

«Загоряння сталось в одній із квартир на 4-му поверсі 5-поверхового житлового будинку. О 12:46 займання було ліквідовано. Під час ліквідації пожежі вогнеборці вивели на свіже повітря 2 дорослих та 2 дітей із сусідніх помешкань», – розповіли в ДСНС.

Рятувальники додали, що жінку та двох неповнолітніх з попереднім діагнозом «отруєння чадним газом» було госпіталізовано до лікарні.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва в четвер, 25 січня, сталась пожежа в одному з класів школи № 323. Дітей та працівників навчального закладу евакуювали.

Як повідомляв OBOZ.UA, у селі Софіївська Борщагівка в п’ятницю, 9 лютого, сталась пожежа в приватному дитячому садочку. Вихователі закладу евакуювали 21 дитину.

Джерело

Новини України