Портер: Ф’юрі не хоче битися з таким хлопцем, як Усик

Портер: Ф'юрі не хоче битися з таким хлопцем, як Усик

Фото: Getty Images Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик

Колишній чемпіон світу з боксу вважає, що британський боксер близький до завершення кар’єри.

Бій за звання абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком ніколи не відбудеться. Так вважає колишній чемпіон світу Шон Портер.

На думку американського боксера, володар поясу WBC не горить бажанням зустрічатися в ринзі з українцем. Американець навіть припустив, що Ф’юрі скоро завершить кар’єру.

«Немає нічого пророчого в тому, що я казав. Я сказав, що Усик не потрапить у ринг з Тайсоном Ф’юрі. Я просто знаю цю гру. Я знаю цей вид спорту. Звичайно, я не думав, що поєдинок скасують через розсічення, але це те, що ми маємо. Я ж казав, що бою не буде, особливо в день, у який нам його продали.

Звідки я дізнався? Просто дивлюся на Тайсона Ф’юрі, який став трохи старшим. Він зробив достатньо у спорті та може піти у відставку навіть сьогодні ввечері. Він не хоче битися з таким хлопцем, як Усик, а якщо й захоче, то зробить це тільки тоді, коли буде справді готовий», — цитує Портера Boxing Social.

Нагадаємо, що запланований на 17 лютого бій Усик — Ф’юрі перенесли на 18 травня. Поєдинок відбудеться у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше Тайсон Ф’юрі заявив, що не збирається йти на спортивну пенсію.

 

Джерело

Новини України