Бредлі: Ф’юрі треба взяти кілька тижнів відпочинку

Бредлі: Ф'юрі треба взяти кілька тижнів відпочинку

Фото: Getty Images Бредлі вірить в історію від Ф’юрі

Колишній чемпіон світу поділився думками про перенесення поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу.

Тайсон Ф’юрі не винний у черговому перенесенні бою проти Олександра Усика. Так вважає колишній чемпіон світу Тімоті Бредлі.

На його думку володар поясу WBC добре підготувався до бою, схуднув і провів багато спарингів. Бредля також порадив британцю взяти відпочинок.

«Він буде готовим. Хто думає, що Тайсон не був готовим до цього поєдинку — той не знає нічого про бокс. Це поєдинок світового класу. Чувак отримує 100 млн доларів за бій. Звісно, він хоче цього, бажає перемогти. Ми говоримо про Ф’юрі, ви могли забути, ким він є, особливо після поєдинку з Нганну. Коли він так розчарував усіх. Тому до Усика він точно підготується.

Попри всі незрозумілі моменти з тим відео зі спарингу, Ф’юрі мав хорошу форму. Там він мав вигляд людини, яка схуднула. Хтось думає, що всі ті його світлини — фотошоп. Але він готувався. Провів багато спарингів. А тепер йому треба зупинити табір, дати можливість всім відпочити. Це був якраз момент перед виходом на пік форми.

Якби я був на місці Ф’юрі, взяв би зараз кілька тижнів відпочинку. 2-3 тижні відпочити, розважитися. Бо кожен боксер потребує етап набору форми, а потім робити паузу. Як у школі – діти кілька годин вчаться, а потім їм треба відпочинок, піти погратися. Тож треба дати боксерам можливість розслабитися, бо потім буде 3 місяці робити в залі. І треба розуміти, коли буде пік форми. Тому Ф’юрі буде в порядку», — сказав Бредлі ProBox TV.

Нагадаємо, що запланований на 17 лютого бій Усик — Ф’юрі перенесли на 18 травня. Поєдинок відбудеться у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше Усик показав, як продовжує тренування готуючи корпус до ударів від Ф’юрі у живіт.

 

Джерело

Новини України