У Сумах відбувся чемпіонат області з греплінгу та панкратіону

За інформацією: Суспільне Суми.

Фото: Суспільне Суми"Ми намагаємось добитися кращого. Для нас результат не особливо важливий. Хочеться, але не особливо головний. Для нас важливо, щоб діти займалися правильними речами. У цьому випадку — спортом", — говорить Максим Артюх.

Спортсменів з Бурині на чемпіонат області привіз Олексій Сахненко. Минулого року, говорить Олексій, йому вдалось виховати низку спортсменів найвищого ґатунку.

"Ми взяли три кубки України, бронзу привезли з чемпіонату світу. Жуков Вадим став там "бронзовим" призером. Чемпіонів України багато маємо, призерів, рік був плідним", — говорить Олексій Сахненко.

Фото: Суспільне Суми

Понад десять спортсменів представляли на обласному турнірі сумський клуб "Балу". Тренує їх Володимир Стрельченко.

"У першій же віковій групі (2004-2006 року народження) ми здобули "золото". Дуже приємно, дуже гарний старт. Цей чемпіонат є відбором до чемпіонату України. Тому поки я задоволений. Хлопці в фіналах є і різних вікових групах, тобто йдемо нормально", — говорить Володимир Стрельченко.

Про те, за що ще крім медалей боротимуться спортсмени, розповів голова обласної федерації грепплінгу Сергій Чередніченко:

"Відбувається традиційний чемпіонат області. Він є відбірковим на чемпіонат України який відбудеться у березні в Одесі. Поводимо відбір серед юнаків старших, серед юніорів (U-20) та також дорослих з греплінгу. А також сьогодні буде проводитись відбір з панкратіону серед вікової групи 2009-2010 роки народження".

Фото: Суспільне СумиНа сумський килим виходили близько двохсот греплерів та панкратіастів зі всієї області. Спортсмени Максима Артюха у підсумку здобули сім "золотих" медалей, шість "срібних" і дев’ять "бронзових".

Вихованці Олексія Сахненка вибороли три "золота" та "срібло". Підопічні Володимира Стрельченка залишили у Сумах "золото", три "срібла" і п’ять "бронзових" нагород.

Всього протягом змагального дня спортсмени розіграли тридцять комплектів нагород — 20 у греплінгу і 10 у панкратіоні.

Читати ще

Читати ще У Сумах завершився груповий етап чемпіонату України з індорхокею серед дівчат

Новини України