У Києві через падіння жінки на колії станції «Театральна» обмежували рух поїздів: відомо подробиці

У Києві в п’ятницю, 9 лютого, через те, що на станції «Театральна» пасажир потрапив на колії, обмежували рух поїздів «червоною» лінією метро. Зокрема, він здійснюється між станціями «Академмістечко» – «Вокзальна».

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської державної адміністрації. Обставини події встановлять правоохоронці.

«Рух поїздів «червоною» лінією метро здійснюється між станціями «Академмістечко» – «Вокзальна» та між станціями «Арсенальна» – «Лісова». Станції «Університет», «Театральна», «Хрещатик» тимчасово зачинені на вхід. На станції «Театральна» пасажир потрапив на колії», – йдеться в повідомленні.

Як стало відомо OBOZ.UA, на станції підземки стало погано літній жінці, внаслідок чого вона втратила свідомість та впала на колії. Наразі їй надається уся необхідна допомога.

О 15:06 у КМДА повідомили, що рух поїздів «червоною» лінією метро відновлено у звичайному режимі.

Як повідомляв OBOZ.UA, усі фахівці докладають максимум зусиль, щоб до кінця літа ділянка метрополітену Києва між станціями «Деміївська»–»Либідська» запрацювала у звичному режимі. Згідно з попередніми висновками експертів, аварія сталась, зокрема, через неякісні будівельно-монтажні роботи зі спорудження конструкції тунелю.

Джерело

Новини України