Кому ексначальник Генштабу ЗСУ висловив особливу подяку

Генерал-лейтенант Сергiй Шаптала написав, що схиляє голову перед пам’яттю воїнів, які поклали своє життя за свободу України.

Про це генерал-лейтенант Сергiй Шаптала зробив допис у ФБ після Указу Президента про його звільнення з цієї посади, пише DailyLviv.com.

«Згідно з Указом Президента України залишаю пост начальника Генерального штабу Збройних Сил України, — повідомив Сергiй Шаптала. — Висловлюю глибоку вдячність злагодженій команді Генерального штабу за підтримку, розуміння та самовіддане виконання завдань.

Особлива подяка солдатам і сержантам, офіцерам і генералам Збройних Сил України на передовій, у штабах і в тилу. Ваша відданість Україні та готовність до її захисту роблять вас справжніми Героями, і я глибоко пишаюся вами. Вдячний кожному за спільну службу та невтомні зусилля, що наближають звільнення нашої Батьківщини.

Схиляю голову перед пам’яттю воїнів, які поклали своє життя за свободу України.

Щира вдячність українцям, які підтримують наше військо. Ваш патріотизм та незламність додають сил нашій армії та роблять нашу країну міцнішою. Ваш внесок у майбутню перемогу назавжди залишиться в пам’яті нації.

Тримаймо стрій! Разом до Перемоги!

Начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергiй Шаптала».

Джерело

Новини України