Серед семи чоловіків з Вінниччини, які загинули на Житомирщині, був директор агропідприємства

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Будинок, де семеро чоловіків з Вінниччини отруїлися чадним газом. Семенівська громада, Житомирщина, 6 лютого 2024 року. Фото: Тетяна Дукач/Суспільне Житомир

В числі семи чоловіків з Віннччини, яких 6 лютого знайшли мертвими у будинку в Семенівській громаді на Житомирщині, був директор агропідприємства, на якому працювали чоловіки.

Про це 8 лютого під час брифінгу розповів начальник Головного управління в Житомирській області Олег Трачук.

"Будинок, у якому жили чоловіки, це такий мінігуртожиток — він належить підприємству, на якому ці чоловіки працювали. Серед загиблих був і директор даного підприємства", — розповів Олег Трачук.

Олег Трачук (в центрі). Фото: Тетяна Дукач/Суспільне Житомир

За словами Олега Трачука, того вечора в будинку також був ще один чоловік, який поїхав додому раніше.

"В будинку були два види опалення: газовий котел і пічне опалення. Чоловіки запалили газовий котел, який періодично затухав, але вони продовжили грітися. Була з ними в той вечір ще одна людина — також працівник даного підприємства. Але, на його щастя, він поїхав до себе додому. В дорозі йому стало зле від того, що він вже на той момент надихався чадним газом, але сам того не розумів. Попередня версія загибелі цих людей — отруєння чадним газом. Але остаточно причину смерті можна буде назвати після того, як Бюро судово-медичної експертизи надасть всі висновки", — поінформував начальник ГУНП в Житомирській області.

У поліції уточнили вік загиблих: 29, 34, 37, 38, 39, 42 і 44 роки.

Раніше Суспільне повідомляло, що зранку 6 лютого в будинку у селі Великі Низгірці Семенівської громади на Житомирщині знайшли сімох людей без ознак життя. Усі семеро — чоловіки, які приїздили на роботу в Житомирську область із Вінниччини.

7 лютогоу поліції розповіли, що в справі про загибель на Житомирщині сімох чоловіків з Вінниччини призначили ряд експертиз.

Новини України