Промоутер Ф’юрі нагримав на команду Усика за висловлювання про зрив бою

Промоутер Ф'юрі нагримав на команду Усика за висловлювання про зрив бою

Фото: Getty Images Боб Арум не вважає дивною травму Тайсона Ф’юрі перед чемпіонським боєм

Відомий функціонер Боб Арум вважає, що його клієнт є постраждалою стороною і його треба зрозуміти і вибачити.

Боб Арум невдоволений висловлюваннями команди Олександра Усика щодо травми британця, яка стала причиною чергового перенесення бою за звання абсолютного чемпіона світу.

Відомий американський функціонер вважає, що його підопічний не заслуговує на критику через отримане розсічення, оскільки подібне трапляється в боксі і ніхто від цього не застрахований.

«Професійний боєць, яким є Тайсон Ф’юрі, отримав розсічення на тренуванні. Таке трапляється нечасто, але трапляється. І коли інша сторона сумнівається в цьому, незважаючи на те що боєць витратив дуже багато часу на підготовку до поєдинку, який довелося відкласти — це безглуздо. Не дивно, що це зачепило Ф’юрі. Мене б це теж зачепило.

Чому так постійно відбувається у боксі, коли трапляється злощасна травма, інша сторона відкриває свій рот, наче це вина бійця, який її отримав? У цьому немає жодного сенсу. Ми повинні краще поводитися в боксі. І Егіс Клімас, чудовий хлопець і мій друг, має добре про це знати», — сказав Арум у коментарі Pro Boxing Fans.

Нагадаємо, бій Усика і Ф’юрі мав відбутися 17 лютого, утім його було відкладено через розсічення, яке британець отримав у спарингу. Тепер поєдинок призначено на 18 травня в Саудівській Аравії.

Раніше Ф’юрі заявив, що не збирається завершувати кар’єру, а планує провести ще декілька поєдинків.

 

Джерело

Новини України