Гірка насмішка — окупанти хочуть дати статус дітям із Мелітополя

Горькая насмешка - оккупанты хотят дать статус детям из Мелитополя

Лицемірні загарбники, які відібрали в мелітопольських дітей дитинство і життя у вільній країні, вирішили зобразити видимість турботи і наділити їх особливим статусом.

Виявляється, у Мелітополі ЛДПР не тільки показовим вивезенням сміття займаються і ангажуванням вояків в обмін на спальники. Послідовники Жириновського вирішили ввести статус "діти сво".

Як зрозуміло з назви статусу, він буде аналогічним статусу "діти війни", який надавали народженим із 22 червня 1928 року до 3 вересня 1945 року, які проживають на території колишнього СРСР.

ЛДПР пропонує віднести до "дітей сво" осіб до 18 років, які мешкали на окупованих територіях Запорізької, Херсонської, Донецької та Луганської областей, Криму і навіть підконтрольної Україні території з 30 вересня 2022 року. Туди ж пропонують ввести дітей Краснодарського краю, Брянської, Воронезької, Ростовської, Курської та Бєлгородської областей.

Які саме пільги (правильніше сказати, відкупні) передбачаються від убивць дітям, не уточнюється.

Особливо блюзнірство, що дітей, яких рашисти позбавили нормального життя, вони тепер перекроюють на свій лад. Готують із них зрадників, фанатів "русского мира".

Жодні пільги не покриють зруйнованої психіки і грандіозного відкату в минуле, в яке окупанти занурюють дітей, що залишилися в окупації.

Спостерігаючи за тим, що відбувається в окупації, насправді незрозуміло, що страшніше: обстріли чи зашорена пропаганда загарбників…

Нагадаємо, РІА Мелітополь повідомляв, що в селі під Мелітополем окупанти жорстоко побили підлітків, чи то пак, "дітей сво".

Джерело

Новини України