Демобілізованих військових з Бердянська запрошують на безкоштовну реабілітацію — новини Бердянська

Військових з Бердянської громади, які долучились до оборони незалежності та суверенітету України з початку широкомасштабного вторгнення рф запрошують на безкоштовну реабілітацію до РЦ «Солоний лиман»

Безкоштовне відновлення для військових з Бердянська. Посилання на гугл-форму внизу. Фото: соцмережі

Відповідну інформацію оприлюднили на офіційних ресурсах Бердянської міської військової адміністрації. Зазначається, що в рамках тристороннього партнерства Бердянської МВА, ГО «Всеукраїнська об’єднана академія козацтва» та Реабілітаційного центру «Солоний лиман» військові з Бердянської громади мають можливість пройти курс безкоштовного оздоровлення в реабілітаційному центрі.

Умови для подання заявки: військовий має бути демобілізованим та бути мешканцем Бердянської громади. Курс реабілітації 14 днів. Зазначається, що реабілітація має позитивний результат для пацієнтів після травм та операцій опорно-рухової системи, інсультів, контузій, поранень з ампутацією.

Приймаються пацієнти усієї рухової активності (ходячі і колясочники), окрім повністю лежачих.

Наразі Бердянська МВА визначає кількість охочих пройти таку реабілітацію. Заповнити заявку можна за посиланням: https://forms.gle/Bq9xrHBoLb5XaRv88 

Детальніше про курси реабілітації за посиланням. https://t.me/berdmisk/6547 

Джерело

Новини України