Усик дорікнув Ф’юрі за отриману британцем травму

Усик дорікнув Ф'юрі за отриману британцем травму

Фото: Getty Images Усик хоче, аби Ф’юрі поводився більш професійно

Український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі вважає, що британець має більш професійно ставитись до своїх обов’язків.

Олександр Усик не став засуджувати Тайсона Ф’юрі за отриману під час спарингу травму. За словами чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, це бокс і у ньому такі речі трапляються.

Натомість українець дорікнув британському боксеру у непрофесійному ставленні до тренувань, чого не може бути на чемпіонському рівні.

«Я нікого не засуджую, взагалі нікого. Так буває, це бокс. Просто дуже серйозно треба до цього ставитися. Тому що ми на іншому рівні з Тайсоном Ф’юрі. Ми повинні кожну маленьку деталь викреслювати, щоб продовжити підготовку й виходити в ринг. 

Засуджувати людей за якісь помилки — це слабкість. Я чудово себе почуваю, і навіть якщо хтось грає мною, то він грає за моїми правилами.

Я хочу побачити доньку, обійняти її, подякувати дружині, помолитися, побути 2 чи 3 дні вдома, і повернутися в зал, тому що на мене чекає гарячий ринг», — сказав Усик під час пресконференції.

Нагадаємо, бій Усика і Ф’юрі мав відбутися 17 лютого, утім його було відкладено через розсічення, яке британець отримав у спарингу. Тепер поєдинок призначено на 18 травня в Саудівській Аравії.

Раніше колишній чемпіон світу розкритикував Тайсона Ф’юрі за необережне поводження під час тренування.

 

Джерело

Новини України