В Ізмаїльській районній військовій адміністрації обговорили питання мобілізації

Разом із першим заступником голови Ізмаїльської РД(В)А Сергієм Продановим та заступницею голови Ізмаїльської РД(В)А Іриною Холостенко за участю представників територіальних громад Ізмаїльського району, Ізмаїльського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Ізмаїльського РВП ГУНП в Одеської області та підприємств провів нараду щодо забезпечення проведення заходів мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Ізмаїльського району. Про це повідомив голова РВА Радіон Абашев.

Розглянули питання щодо виконання заходів з мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Ізмаїльського району та взаємодії підприємств з Ізмаїльським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки.

Обговорили шляхи поліпшення взаємодії підприємств з Ізмаїльським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки та Ізмаїльською районною державною (військовою) адміністрацією.

Військовий облік працівників є обов’язком кожного підприємства, незалежно від форми власності. Особливого значення це набуло з моменту введення воєнного стану в Україні.

Голова РВА надав ряд доручень головам та заступникам голів територіальних громад Ізмаїльського району, керівникам підприємств, Ізмаїльського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Ізмаїльського РВП НПУ в Одеської області щодо забезпечення проведення заходів з мобілізації.

Виконання заходів знаходиться на постійному контролі Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації.

 

Джерело

Новини України