На росії стріляли у командира екіпажу Ту-95, який неодноразово бив ракетами по Україні

Олєг Стєгачьов безпосередньо причетний до здійснення ракетних ударів по цивільних об’єктах в Україні та вбивств наших людей.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує, що у російському місті Енґельс розстріляли командира екіпажу стратегічного бомбардувальника Ту-95 ― майора  стєґачьова олєґа сєрґєєвіча, пише DailyLviv.com.

Цей пілот вкс рф народився 23.06.1983 року, служив на авіабазі «Енґельс» (в/ч 06987). Він безпосередньо причетний до здійснення ракетних ударів по цивільних об’єктах в Україні та вбивств наших людей.

Внаслідок атаки олєґ стєґачьов зазнав вогнепальних поранень. Вижив чи ні — уточнюємо.

Нагадуємо, що на всіх воєнних злочинців чекає розплата ― ми знаємо ваші імена, адреси, номери автомобілів, звичні маршрути і звички. Справедливість ― невідворотна! Слава Україні!»

Раніше ЗМІ повідомляли, що на будинках, де проживають родини працівників авіабази “Енгельс-2” з’явились написи «тут живе сім’я вбивці». Це свідчить, що навіть на росії розміють провину цих людей і тяжкість злочину, який вони скоїли. 

«Майор Олег Стегачов, до речі, був перший в списку на нашій інфографіці про 116 пілотів, в категорії Ту-95, — повідомив InformNapalm. — Якщо почалось полювання спецслужб на російських воєнних злочинців, то воно неодмінно продовжиться». 

Джерело

Новини України