У Києві легковик збив на смерть 15-річну дівчину: подробиці трагедії. Фото

У Голосіївському районі Києва в четвер, 1 лютого, на проспекті Академіка Глушкова легковик збив 15-річнй дівчинку. Від отриманих травм неповнолітня загинула на місці аварії.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури. Обставини та причини ДТП встановлять слідчі.

«За даними з камер відеофіксації, постраждала намагалася перебігти проспект (Глушкова) зі жвавим автомобільним рухом, внаслідок чого потрапила під колеса автомобіля Nissan Qashquai. Згідно результатів освідування водія на місці пригоди, приладом «Драгер», ознак сп’яніння не виявлено. Свідчення очевидців та результати огляду місця події, неподалік від якого є підземний пішохідний перехід, попередньо вказують на ймовірне недотримання правил дорожнього руху пішоходом», – повідомили в прокуратурі.

Внаслідок ДТП 14-річна дівчина загинула на місці. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження.

ФОТО 18+

Як повідомляв OBOZ.UA, у Подільському районі Києва автомобіль BMW на швидкості протаранив Renault, а потім в’їхав у дерево. Друге авто після зіткнення відкинуло у стовп.

Джерело

Новини України