Вже навіть не приховують: пропаганду в школах росіяни назвали пропагандою активізму — новини Бердянська

Боротьба за свідомість української молоді Бердянщини триває. В місцевих школах на постійній основі проводяться зустрічі з військовими, представниками «патріотичних» центрів. До них приєднались і члени пропагандистського молодіжного руху » юг молодой»

фото з пропагандистського заходу

Різними способами окупантами намагаються викривити світосприйняття молодого покоління бердянців. Один з них — залучення учнів до псевдомолодіжного руху. Серед найбільш активних організацій — «юг молодой». Представники цієї організації влаштовують рейди місцевими закладами освіти. На цьому тижні псевдоактивісти працювали в міських школах.

Основний посил — організація проводить сучасні молодіжні активності та реалізує різні молодіжні проекти. По факту нашій молоді намагаються прищепити цінності великодержавності та ідеї руського миру.

Нагадаємо, «Бердянськ 24» вже фіксував проведення «лекцій» для молоді про правила поведінки в інтернеті, відкриття «православної гімназії» та курсів підготовки до вступу в університет, де також займаються пропагандою.

Окупанти забрали у БУМІБа навчальний корпус і перетворили його на центр пропаганди для школярів

"Екстремісти" за партою. Учням розповідають як "правильно" користуватись меседжерами

Тотальна мілітаризація: бердянських школярів зомбоють з молодших класів

"Православна гімназія" та макулатура пропаганди з твері — як зомбують наших дітей в Бердянську?

Джерело

Новини України