В столичній квартирі, де влітку стався вибух газу, проживала мешканка Бердянська. Тоді загинули троє людей — новини Бердянська

22 червня у 16-поверховому житловому будинку в Дніпровському районі Києва пролунав вибух, після якого почалася пожежа. П’ять квартир зруйновані, троє людей загинули, четверо отримали травми, 20 вдалося врятувати.

Пошкоджена багатоповерхівка в Києві. Фото: ТСН

В квартирі, де стався виток газу і згодом вибух, проживала уродженка Бердянська разом із своїм співмешканцем. В катастрофі подружжя не постраждало.

Загалом же ударною хвилею знесло п’ять квартир на шостому, сьомому та восьмому поверхах. Потім вогонь перекинувся на помешкання, розташовані вище епіцентру вибуху, що також призвело до додаткових жертв.

Але дуже неприємний інцидент стався в ближче до ранку, коли на місці працювали рятувальники і поліція. Як помітив «Бердянськ 24» в єдиному реєстрі судових рішень, правоохоронці проводили опитування мешканців будинку. В цей момент мешканка Бердянська із своїм чоловіком почали сваритися та нецензурно висловлюватися в бік і сусідів, і силовиків.

Попередження не подіяли. В якийсь момент чоловік штовхнув сусідку, яка стояла поруч, і правоохоронці спробували затримати дебошира. Але його співмешканка пішла на загострення конфлікту, відштовхнула одного поліцейського і вдарила іншого.

Слідство по вибуху ще, вочевидь, триває. А ось по факту опору представникам влади жінка вже отримала вирок і покарання у вигляді 17000 гривень штрафу.

На оскарження рішення суду є 30 днів.

Джерело

Новини України