Жителя Одеської області покарають за підпал

Подія сталася вночі в одному із сіл Дальницької ОТГ. Нетверезий містянин на парковці біля одного з гуртожитків підпалив колесо автомобіля дружини свого товариша, з яким перебував у неприязних стосунках. Після чого зайшов до будівлі гуртожитка і на сходовому майданчику першого поверху підпалив дерев’яний стілець.

Правопорушник з місця злочину втік, а займання вчасно виявили мешканці гуртожитку, які їх загасили. На щастя, ніхто не постраждав, однак майно було частково пошкоджено. Сума завданих матеріальних збитків наразі встановлюється.

Оперативники відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 протягом декількох годин встановили особу правопорушника та затримали його в процесуальному порядку.

«Слідчі під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України в умисному пошкодженні чужого майна, вчиненому шляхом підпалу. За клопотанням поліцейських, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років», — розповів слідчий територіального підрозділу поліції Микола Кісілюк.

Слід зазначити, що в суді відносно чоловіка вже розглядається обвинувальний акт за аналогічний злочин. Того разу він у стані алкогольного сп’яніння підпалив автівку свого товариш

Джерело

Новини України