На Полтавщині відкрили чемпіонат з гірськолижного спорту пам’яті Івана Чуйка

За інформацією: Суспільне Полтава.

На Полтавщині відкрили чемпіонат з гірськолижного спорту пам’яті Івана Чуйка. Фото: Суспільне Полтава

"Сьогодні у нас слалом це більш технічна дисципліна, де діти, змагаючись, показують свій час і переможцем стає найкращий. Найкращий час у двох спробах: по сумі двох спроб", — розповіла тренерка з гірськолижного спорту Оксана Неводнича.

Чемпіонат з гірськолижного спорту пам’яті Івана Чуйка. Фото: Суспільне Полтава

Чемпіонат присвячений пам’яті Івана Чуйка, вихованця школи імені Бутовського.

"Ми традиційно проводимо цей чемпіонат ДЮСШ ім. Бутовського пам’яті Івана Чуйка. Це був видатний спортсмен, вихованець нашої школи, який трагічно загинув він у свій час показав гідний результат, як для школи, так і для всієї України. Цей хлопець брав участь у чемпіонатах світу, переможець чемпіонатів України, всеукраїнських змагань і брав участь у Чемпіонаті світу", — сказав директор ДЮСШ ім. Бутовського Сергій Дорош.

За словами Сергія Дороша, зі 123 вихованців ДЮСШ ім. Бутовського, у змаганнях беруть участь 75. Дар’я Вахненко — переможниця змагань першого дня.

На Полтавщині відкрили чемпіонат з гірськолижного спорту. Фото: Суспільне Полтава

"Та не знаю, перше місце зайняла, мені нормально, все нормально, все чудово в принципі – це добре. Ну, змагань було дуже багато, нагород теж багато. Я їх не рахую, тому що, як кажуть: «Не рахуй, бо більше не буде»", — розповіла учасниця змагань Дар’я Вахненко.

За словами Сергія Дороша, відкритий чемпіонат пам’яті Івана Чуйка проводять з 2013 року. Цьогоріч визначили 54 призових місця.

Новини України