Футбольні команди Сумщини зіграли товариський матч

За інформацією: Суспільне Суми.

Фото: Суспільне Суми

"Від цього спарингу я чекаю – переглянути, перш за все, новачків, які зараз у нас перебувають на перегляді. Ну і подивитися як хлопці далі прогресують. З кожним днем вони додають і ще будуть прибавляти", — зазначив головний тренер ФК "Тростянець" Валерій Шаповалов.

У першому таймі сьогоднішнього матчу в атаці "Вікторії" грав "дев’ятка" команди Вадим Шаврін. Але ані він, ані його партнери по команді не змогли забити у ворота "Тростянця". Завадили цьому захисники тростянецьких "містян" якими у першому таймі керував Вадим Таранушич. Своєю чергою атака "Тростянця" також не засмутила захист "Вікторії" — на перерву команди пішли за рахунку 0:0.

Фото: Суспільне Суми

"Складна гра, суперник достойного рівня. Тому рахунок і був у першому таймі. Але це збори й я вважаю, на користь пішладля нас ця гра. Тому – рухаємося вперед", — сказав гравець ФК "Вікторія" Вадим Шаврін.

"Грали проти хорошої досвідченої команди. Так що, вважаю, для нас це добрий результат. Для першого тайму", — пояснив гравець ФК "Тростянець" Вадим Таранушич.

Фото: Суспільне Суми

У другому таймі рахунок гри змінився. На сімдесят п’ятій хвилині матчу атаку "Вікторії" у штрафному майданчику зупинив "Тростянець" недозволеним прийомом. За це були покарані одинадцятиметровим ударом. До "точки" підійшов Антон Байдел і забив гол. Він був першим і останнім у цьому товариському матчі – 1:0 на користь "Вікторії".

"Виграли гру. Хоча і товариську, але результат теж важливий. Як і весь обсяг командної роботи", — сказав Антон Байдел.

Після сьогоднішнього матчу на сумчан чекає поєдинок проти "Лівого берега", на тростянчан – матч "Зимового кубка АФП» проти «Ворскли-U19".

Новини України