В Бердянську банда людей грабує будинки місцевих. Схоже, що це російські окупанти — новини Бердянська

Поліцейські-колаборанти вважають, що навідником для угрупування виступає лікар «швидкої».

Перед пограбуваннями до постраждалих неодмінно приїздила «швидка» із підозрілим лікарем

В окупованому місті зафіксували одразу декілька схожих випадків пограбування квартир та будинків. Про це «Бердянськ 24» дізнався із власних джерел на ТОТ.

В колі поліцейських-колаборантів обговорюється спільна для злочинних епізодів деталь. Комусь із членів родин постраждалих перед пограбуванням була потрібна медична допомога. Люди викликали «швидку», і у складі бригади неодмінно перебувала людина характерної зовнішності в білому халаті. Можливо, бурят чи хтось з представників близьких до них народів, яких до Бердянська занесло хвилею «сво».

Невідомо наскільки якісну допомогу надавав цей лікар чи фельдшер, але начинку помешкання він оцінював дуже ретельно. За день-два тут же і відбувалося пограбування. В основному, коли володарів помешкання не було вдома.

«Правоохоронці» припускають, що і саме угрупування безпосередньо складається із прибулих гастролерів схожої з навідником зовнішності. Чому діяльність банди досі не призупинили – це питання до «влади» і «поліціянтів», які пішли на співпрацю з окупантами. Ми просто констатуємо ще один прояв приходу «руського міру» до Бердянська.

В Маріуполі вже кожен третій – виходець з Середньої Азії та Кавказу. Бердянськ наступний на велике переселення

Джерело

Новини України