Кіровоградщина втратила на фронті чотирьох захисників

За інформацією: Суспільне Кропивницький.

Колаж: Суспільне Кропивницький

На війні з Росією загинули захисники з Кіровоградської області. Це – Андрій Балло, Олег Луньов, Богдан Миненок.

Андрій Балло з Устинівської громади помер 24 січня. Був старшим солдатом резерву запасної роти військової частини. Захисник народився 18 січня 1983 року. До Збройних сил України чоловіка мобілізували 26 лютого 2022 року. Про час і місце церемонії прощання повідомлять додатково.

Солдат Олег Луньов з Мар'янівської громади загинув 26 січня під час виконання бойового завдання на Донеччині. Боєць отримав поранення, несумісні з життям. Про час і місце поховання захисника повідомлять додатково.

Олег Луньо з Мар’янівської громади. Колаж: Суспільне Кропивницький

Богдан Миненок зі Світловодської громади загинув 17 січня біля міста Авдіївка Донецької області. Під час повномасштабного вторгнення чоловік перебував за кордоном. У липні 2022 року він повернувся додому та пішов на службу до ЗСУ, пройшов навчання з військової підготовки у Британії.

Опісля служив в інженерно-саперному відділенні інженерно-саперного взводу механізованого батальйону військової частини. Півтора року працював на стугнах, керував ударними дронами DJI Mavic – 3.

Богдану Миненоку було 25. У нього залишились мати, батько, сестра та брат. Про дату та час прощання повідомлять додатково. Це інформація від міського голови Світловодська Андрія Маліцького.

Загиблі на війні. Колаж: Суспільне Кропивницький

Новини України