Вдарив ножем у спину: у Києві судитимуть чоловіка, який під час сварки вбив гостя. Фото

У Києві судитимуть чоловіка, який під час конфлікту вдарив свого гостя кухонним ножем у спину. Від отриманого поранення потерпілий помер на місці події.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Обвинувачуваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як розповіли правоохоронців, у жовтні 2023 року до них надійшло повідомлення про те, що у квартирі однієї з багатоповерхівок виявлено тіло 35-річного чоловіка зі слідами насильницької смерті.

«На місці події правоохоронці встановили, що в квартирі під час застілля між господарем та одним з гостей раптово виникла суперечка. З’ясовувати стосунки чоловіки напідпитку вийшли на кухню, де власник оселі вдарив знайомого у спину кухонним ножем. Кинувши знаряддя вбивства в умивальник, зловмисник повернувся до столу. Потерпілий від отриманої травми помер», – розповіли в пресслужбі.

28-річного уродженця Херсонської області затримали та повідомили йому про підозру в скоєні умисного вбивства, а суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою. Наразі слідство за цим фактом завершено, а обвинувальний акт направлено до суду.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Дніпровському районі Києва під час конфлікту жінка кілька разів вдарила співмешканця ножем. Постраждалого, якого пізніше знайшли на вулиці перехожі, госпіталізували до лікарні.

Джерело

Новини України