На Вінниччині почали відключати світло за борги

За день світло вимикають 40 боржникам

На Вінниччині почали відключати світло за борги

На Вінниччині близько 160 користувачів мають борг за електроенергію, загальна сума боргу – 130 млн грн. В області почали відключати споживачів.

Про це опублікували на сторінці АТ «Вінницяобленерго»

Про відключення боржників енергетики попереджають за 10 днів, якщо не реагують, електромонтер відмикає лінію з підстанції.

Світло за борги «відрізають», як в приватному секторі, так і в багатоповерхівках. За один день відключають 40 абонентів. В одному з будинків борг 80 тис грн.

Тим, хто не має змоги погасити всю суму, споживач має звернутись до постачальника про реструктуризацію боргу, тоді світло не відключатимуть.

«АТ «Вінницяобленерго»за 10 робочих днів надсилає лист попередження споживачам про те, що за борги електроенергія буде відключена. Шановні споживачі, використайте цей час для того, аби подати заяву на реструктуризацію боргу, якщо Ви не в змозі його погасити. Ми завжди готові піти Вам на зустріч», — зазначено в дописі компанії та нагадують що послуги повторного підключення теж платні.

Нагадаємо, на початку січня у Вінницяобленерго повідомили про скасування мораторію на заборону відключення електроенергії споживачам, які мають заборгованість.

Вінниця.info, скрін – з сюжету

Джерело

Новини України