Футбольний клуб «Тростянець» готується до весняних ігор

За інформацією: Суспільне Суми.

Фото: Суспільне Суми

Нещодавно капітаном команди став Анатолій Клюс. Говорить – намагатиметься створити колектив, якому по силах розв’язувати поставлені задачі. На зборах, говорить, найважче це робота без м’яча: "Це бігова робота. В лісі, на бігових доріжках. Без м’яча. Треба бігти певну дистанцію, найшвидше. Це для футболіста найважча робота".

Фото: Суспільне Суми

"Намагаюся робити чудовий колектив. Тому що колектив може вирішувати питання. Неважливо якої якості команда – якщо буде гарний колектив, то ми будемо виконувати ті цілі, які куб поставив перед командою", — розповів капітан.

Головний тренер команди Валерій Шаповалов говорить: під час фітнес-тренування футболісти мають покращити свій фізичний стан. Техніку відшліфовуватимуть вже на футбольному полі, у товариських іграх. Учора команда стартувала на "Зимовому кубку АФП" мінімальною перемогою над СК "Полтава". Наразі йде робота на трансферному ринку. І, говорить Валерій Шаповалов, двері клубу відкриті.

Фото: Суспільне Суми

"Ми ведемо перемовини з гравцями. Нам потрібні хороші гравці на позиції крайнього захисника, центрального півзахисника, нападника, воротаря. Ми завжди в процесі. Бо коли будуть гарні гравці, коли їх буде більше – то ми будемо краще грати", — зазначив Валерій Шаповалов.

Крім фітнес-тренувань у тростянчан заплановані і спаринг-матчі. Найближчий – проти першолігової "Вікторії" з Сум запланований вже на вівторок.

Читати ще

Читати ще Сумчани з медалями чемпіонату України зі стрільби з лука

Новини України