Діагноз не підтвердили: батько та троє його дітей, які прибули до лікарні з підозрою на отруєння чадним газом, вже вдома

За інформацією: Суспільне Чернігів.

ФОТО: Суспільне Чернігів

Батько та троє дітей, яких доставили 27 січня до Прилуцької центральної міської лікарні з підозрою на отруєння чадним газом, вже перебувають вдома. Діагноз у них медики не підтвердили, жодних загроз для здоров'я не було.

Про це Суспільному повідомила гендиректорка Прилуцької центральної міської лікарні Яна Погоріла.

Доставили чоловіка та трьох його дітей до медзакладу близько 08:00.

"Дітям ми надаємо допомогу тільки в реанімації інтенсивної терапії. Їх обстежили, підстав перебувати в реанімації не було. Батьки прийняли рішення в день госпіталізації забрати дітей додому, враховуючи, що стан їхній був нормальний, жодних загроз для здоров'я не було. В лікарні вони пробули не більше трьох годин, поки їх обстежили", — розповіла Яна Погоріла.

Яна Погоріла (фото архівне). ФОТО: Суспільне Чернігів

Нагадаємо, інцидент трапився у Варвинській громаді. Повідомлення про отруєння чадним газом чоловіка та трьох його дітей, двох хлопчиків 11-ти та 13-ти років, а також п’ятимісячної дівчинки, поліцейські отримали від медиків.

Правоохоронці встановили, що сім’я мешкає у приватному будинку. Попередньо, ймовірною причиною отруєння людей стала несправність газового котла.

Правооронці прибули на місце інциденту. ФОТО: Поліція Чернігівської області

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки).

Новини України