Ломаченка використають, щоб підняти зірку Стівенсона — ексчемпіон світу

Ломаченка використають, щоб підняти зірку Стівенсона - ексчемпіон світу

Фото: Getty Images Маліньяджі вважає, що Ломаченко не просто так влаштували бій із Камбососом

Пол Маліньяджі вважає, що українського боксера хочуть принести в жертву американському спортсмену.

Василя Ломаченко можуть використати. Так вважає колишній чемпіон світу Пол Маліньяджі. Він вважає, що українцю навмисно влаштували титульний бій проти Джорджа Камбососа.

На думку Маліньяджі, українець легко стане чемпіоном світу, після чого його використають у бою проти Шакура Стівенсона, аби підняти зірку американського боксера.

«Я бачу цей бій як переможне коло. Ти отримаєш перемогу над Камбососом, напевно, добре виглядатимеш і потім, можливо, вийдеш на бій, де зможеш знову зірвати куш, або твоя зірка може бути використана, щоб підняти майбутнього феномену, як, наприклад, Шакура Стівенсона. Я знаю, що він не хоче битися з Шакуром Стівенсоном, тому що він не хоче бути в такій ситуації, в якій він буде просто опонентом для майбутнього феномену і в якій вони збираються використати його репутацію. Так що якщо він обирає цей шлях і каже: «Хей, я готовий піти на такий ризик і я хочу перевірити себе!» Хто тобі відмовить, правда? Але я не бачу довгого плану для Ломаченка. Я бачу, як Ломаченко виграє цей бій і потім буде використаний, щоб підняти вище таку зірку, як Шакур Стівенсон.

Є ще одна дика штука, про яку я розповім. Ломаченко – українець, і там зараз триває війна. Ми, напевно, не знаємо. Мої здогади такі, як і в будь-якої іншої людини. Ми не знаємо, як вплинула війна на його гроші. Які інвестиції в нього там чи нерухомість, чи будь-що. Я не знаю, чи розподілені його фінанси по різних країнах, чи вони лише в Україні. Але якщо ти заробив усі свої гроші і вони всі зараз в Україні, я припустив би, що є, напевно, якийсь ризик. Так що я вважаю, що може бути також наступний нюанс, що тобі потрібно створити невелику захисну подушку для себе, і тобі доводиться продовжувати битися з цієї причини. Це просто здогад», — сказав Маліньяджі в ефірі ProBox TV.

Нагадаємо, що бій Ломаченко — Камбосос відбудеться 12 травня в австралійському Перті.

Раніше Шакур Стівенсон передбачив чим завершиться бій Ломаченка і Камбососа.

 

Джерело

Новини України