У Мелітополі рашисти сфабрикували кримінальну справу проти місцевого патріота

В Мелитополе рашисты сфабриковали уголовное дело против местного патриота

Російські фашисти продовжують тероризувати місцеве населення. Чергову кримінальну справу за звинуваченням у шпигунстві мешканця Мелітопольського району направлено до суду.

Рашистські паблики повідомляють, що так звана прокуратура Запорізької області затвердила обвинувальний висновок у кримінальній справі щодо 42-річного громадянина України. Він звинувачується за ст. 276 КК РФ (шпигунство).

За версією слідства, "у період із серпня по грудень 2022 року чоловік, який проживає в селі Терпіння Запорізької області, збирав відомості про місця дислокації та маршрути пересування російських військових підрозділів, які через інтернет-месенджер направляв своєму родичу, який проходить службу до ЗСУ".

Неважко здогадатися, що головною причиною переслідування чоловіка стала наявність родича у ЗСУ. Як відомо ФСБшники, яких у Мелітополі безліч, з перших днів окупації формують списки нелояльних мешканців Мелітопольщини та тих, хто служив чи служить у ЗСУ.

Контакт родича цілком міг опинитися в телефонній книзі чоловіка, а далі справа техніки.

Втім, метою рашистів в окупованому регіоні є не лише боротьба із підпіллям, а й залякування нелояльного населення. Саме тому показові затримання та визнання ретельно знімаються на камеру та багаторазово демонструються по всіх рашистських каналах.

Джерело

Новини України