Окупанти перекладають відповідальність за брудне місто на бердянців — новини Бердянська

«Влада» не здатна організувати банальне вивезення сміття з вулиць і просто вирішила звинуватити пересічних містян.

Окупанти планомірно наводять в Бердянську такий самий «порядок», як на росії. Фото: z-пабліки

Окупанти повідомляють, що Бердянськ при них настільки брудний через загальний борг мешканців у 4000000 руб. І це дуже схоже на чергову комунальну схему тиску на містян: і тих, що залишилися в місті, і вимушених переселенців.

1 января 2024 года жители частного сектора, где в основном и образуются стихийные свалки, задолжали «Бердянскэкотрансу» уже 4 млн. рублей. в таких условиях ни одно предприятие работать не сможет и никакого бюджета города не хватит, чтобы поддерживать чистоту, поэтому «Бердянскэкотранс» активизирует борьбу с должниками вплоть до обращений в суд, — повідомляють z-пабліки.

Таке твердження виглядає, як маніпуляція і намагання навісити додаткові фінансові витрати на бердянців.

По-перше, очевидно, що більша частина «боргу» — просто вигадана. Окупанти видавили значну кількість бердянців з міста. Логічно, що дистанційно сміття вимушені переселенці не додають, а ось борги псевдо-влада плюсує щомісяця.

По-друге, з 2024 року окупанти скоротили періодичність вивезення сміття в Бердянську. При цьому тариф не тільки не зменшили, а навіть розглядають варіанти більш високого цінника послуги.

І по-третє, самі бердянці розуміють, що об’єми сміття давали активний курортний сезон, торгівля і т.д. Але при росіянах цього немає і близько. І свою нездатність жити в чистоті вони просто перекладають на бердянців.

Просто чергова схема видавити максимальну кількість грошей із містян.

Лічильники на воду. Окупанти в Бердянську вдалися до нового виду комунального шантажу

Джерело

Новини України