З собою мали майже 1 кг різних наркотиків: у Львові два брати розповсюджували марихуану та амфетамін (ФОТО)

ФОТО: Патрульна поліція Львівської області

У Львові правоохоронці затримали двох наркоторговців, у яких знайшли майже 1 кг різних наркотиків. Зловмисники зберігали та розповсюджували марихуану, амфетамін та нарковмісні таблетки та «MDMA». Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області.

За даними поліції, 19 січня, поліцейські звернули увагу на двох чоловіків через те, що вони почали тікати, побачивши службовий автомобіль. Тоді поліцейські вирішили їх наздогнати. Виявилося, що двоє братів віком 21 та 23 роки робили по місту закладки. На місці затримання у зловмисників вилучили 17 згортків з марихуаною.

Пізніше правоохоронці провели санкціонований обшук у помешканні наркоторговців. Там вони виявили понад 900 г різних наркотиків, зокрема амфетамін, марихуану та нарковмісні таблетки та «MDMA». Також у зловмисників було близько 1000 зіп-пікетів і кухонні ваги для фасування наркотиків, та гроші, вилучені з їх продажу.

Фото: патрульна поліція Львівської області

Усі конфісковані речі та речовини направили на експертне дослідження. Двом наркоторговцям загрожує від чотирьох о десяти років ув’язнення за зберігання та збут наркотиків.

Джерело

Новини України