Сотні врятованих та більше 100 виїздів на місця ворожих обстрілів: київські рятувальники підбили підсумки 2023 року

У Києві протягом 2023 року бійці ДСНС ліквідували 3584 пожежі та 118 наслідків ворожих обстрілів. Крім того, було врятовано 337 життів, зокрема, під час ворожих обстрілів та інших НС.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив начальник Державної служби з надзвичайних ситуацій столиці Сергій Кривошликов. Рятувальники і надалі оперативно реагуватимуть на будь-які виклики.

«Неодмінно, 2023 зробив нас сильнішими. Ми рятували та підтримували людей, ліквідовували пожежі та наслідки ворожих атак. Проте, намагались нести світло: навчали дітей та працівників різних установ важливим правилам, які рятують життя. Дякую за колосальну підтримку від наших партнерів та волонтерів. Адже ваше дружнє плече – частина нашої успішної роботи впродовж року. Спільно ми зуміли подолати труднощі та впоратися із викликами», – йдеться в повідомленні.

За його словами, зокрема, рятувальники протягом 2023 року ліквідували 3584 пожежі. Бійці ДСНС врятували 337 життів під час ворожих обстрілів, на водних об’єктах, ДТП та інших надзвичайних ситуацій. Крім того, було ліквідовано 118 наслідків ворожих обстрілів.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Дніпровському районі столиці водолази врятували чоловіка із крижаної пастки. Внаслідок швидкого підняття рівня води на протоці, громадянин опинився відрізаним від суші і щоб не потонути заліз на дерево.

Джерело

Новини України