Ще до окупації студенти скаржилися на використання російської мови. Наталія Панова дочекалася «руского міру» — новини Бердянська

Колишня викладачка БДПУ, а тепер активний учасник квазі-утворення «АГПУ», яке незаконно діє на базі педуніверситету

Уродженка Волгограду Наталія Панова — один з найбільш активних персонажів того, що окупанти назвали як «АГПУ». Джерело: z-пабліки

Одна з тих, хто чи найчастіше з’являється на фото в захопленому росіянами виші Наталія Панова. В БДПУ вона працювала викладачкою англійської мови. В «АГПУ» обіймає посаду декана факультету філології і соціальних комунікацій.

На адресу редакції «Бердянськ 24» надійшов коментар однієї з робітниць БДПУ.

Панова дійсно однією з перших перейшла на сторону окупанта и приховувала це від решти колективу. При цьому: чи став її вчинок несподіваним? Ну, скоріше, ні.

Під час українських свят, наприклад, на День Незалежності, говорила, що путін прийде та звільнить нас, життя стане кращим. Була проти переходу викладання української мовою. На неї надходили скарги від студентів щодо використання російської та, навіть, ректор робив зауваження на цей рахунок. Панова втручалась в ведення соціальних мереж проукраїнських співробітників з фразами «Не пиши «Слава Украине» в истории и под публикациями, ценить нечего».

«Перше питання від росіян: як ви до нас ставитесь? Сказав: як до німців в 41-му», — ректор БДПУ Ігор Богданов

«Мотив – це кошти та амбіції», – ректор Бердянського університету Ігор Богданов про колаборантів серед викладачів вишу

Джерело

Новини України