На Херсонщині та Донеччині загинули п’ятеро бійців з Кіровоградської області

За інформацією: Суспільне Кропивницький.

Колаж: Суспільне Кропивницький

У боях за Україну загинули захисники з Кіровоградської області. Це – Сергій Бойко, Дмитро Діконенко, Володимир Максименко, Володимир Карєв, Сергій Придатко.

Сергій Бойко загинув 17 січня біля селища Диліївка Краматорського району на Донеччині. Бійцеві було 53 роки. Про дату церемонії прощання повідомлять додатково. Про це написала секретар Рівнянської сільської ради Лариса Біляк.

Сергій Бойко з Рівнянської громади. Колаж: Суспільне Кропивницький

У бою з російськими військами загинув житель села Петрівка Онуфріївської громади Олександрійського району Дмитро Діконенко. Захисник народився 2001 року. Про час та місце поховання повідомлять додатково.

Дмитро Діконенко з Онуфріївської громади. Колаж: Суспільне Кропивницький

22 січня у селі Марʼянівка Новоукраїнського району попрощаються з військовим Володимиро Максименком. Чоловік загинув біля села Давидів Брід на Херсонщині торік 9 жовтня.

Володимир Максименко з Мар’янівської громади. Колаж: Суспільне Кропивницький

17 січня біля села Дудчани на Херсонщині загинув Володимир Карєв з села Клинці Первозванівської громади Кропивницького району. Бійцеві було 29 років. Поховають захисника 22 січня у рідному селі. У чоловіка залишились дружина та батьки.

Володимир Карєв з Первозванівської громади. Колаж: Суспільне Кропивницький

Олександрія втратила на війні Сергія Придатка. Він загинув 17 січня під час бойових дій поблизу села Солодке Донецької області. Під час обстрілу солдат отримав травми, несумісні з життям. Йому було 46 років. У захисника залишились батько і двоє синів. Про час і місце поховання Сергія Придатка повідомлять додатково. По це написав міський голова Олександрії Сергій Кузьменко.

Сергій Придатко з Олександрійської громади. Колаж: Суспільне Кропивницький

Новини України