У Києві чоловік застряг під трубами теплотраси: довелося витягувати поліцейським та рятувальникам. Відео

У Києві правоохоронці спільно з рятувальниками допомогли чоловіку, який застряг під трубами теплотраси. Як виявилось, він намагався зігрітись але вилізти самостійно не зміг.

Про це повідомили в пресслужбі столичної патрульної поліції. Наразі громадянину нічого не загрожує.

«Спільна зимова рятувальна місія: патрульні та рятувальники допомогли чоловікові. Днями в Києві інспектори Сергій Поддубний та Ростислав Плуговий з допомогою рятувальників та медиків врятували громадянина, який сильно змерз та ледь міг говорити. Чоловік намагався зігрітися біля труб теплотраси, але застряг», – розповіли в пресслужбі.

Правоохоронці встановити особисті дані чоловіка, після чого зв’язалися з його рідними та повідомили їм про нього. Як з’ясувалося, родина вже тривалий час його розшукує – громадянин вже вдома.

Нагадаємо, у Солом’янському районі столиці під час пожежі у квартирі бійці ДСНС врятували маленьку дитину. Крім того, з будинку евакуювали трьох осіб. У Голосіївському районі Києва у квартирі замкнувся 1,5-річний хлопчик, коли його 16-річна сестра на хвилинку вийшла в коридор. Щоб допомогти дитині, на місце викликали рятувальників.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Борисполі Київської області чоловік застряг під стіною житлового будинку, намагаючись потрапити у середину. Щоб допомогти громадянину, на місце викликали рятувальників.

Джерело

Новини України