Окупанти починають закривати пункти «Швидкої допомоги» в Бердянському районі — новини Бердянська

Персоналу медичного закладу в Софіївці (колишня Коларівка) вже повідомили про розформування. Керівництво селищної ради колаборантів, в свою чергу, збирає підписи і погрожує мітингами верхівці зрадників Приморська.

Якось одразу не пішло. Медична реформа від росіян на Бердянщині. Джерело: соцмережі

Раніше в розпорядження «Бердянськ 24» надходила інсайдерська інформація з Бердянського району про фінансові проблеми в медичних закладах. Риторика топ-зрадників спочатку були заспокійливого тону. По типу, гроші будуть, ви тримайтеся.

Після нового року концепція змінилася. З Приморська просто повідомили колектив «швидкої» з Софієвки про закриття. Персоналу запропонували робочі місця в самому Приморську, але охочих їздити в райцентр на роботу мало. Та й загалом: люди розуміють, що така історія неодмінно позначиться на якості надання медичної допомоги в найближчих селах.

За інформацією, колабораційна влада софієвської громади налаштована на боротьбу. Збирають підписи, погрожують мітингами і доносами. Ми застерігаємо українців на ТОТ будь-якими способами уникати участі в незрозумілих розбірках окупантів.

Припускаємо, що ця історія вже відома й колективам інших медичних закладів регіону. Цілком можливо, що найближчим часом їх також очікують неприємні листи.

В мережі активно розганяється новина про мітинг в Бердянську. Це дуже схоже на провокацію

Джерело

Новини України