Дорогі подарунки, коханка, курорт. Ексдружина генерала сил ТрО розповіла про його воєнне життя

Ексдружина бригадного генерала Сергія Собка Марина Комарова розповіла, що після присвоєння генеральського звання Собко вмить змінив усі свої принципи.

Бригадний генерал Сергій Собко покидає посаду заступника командувача Сил тероборони Збройних Сил України. У соціальних мережах йому дякують за службу, натомість ексдружина військового, відома волонтерка Марина Комарова оприлюднила  подробиці його життя під час війни у 2022 році.

Про це колишня дружина генерала, відома волонтерка Марина Комарова написала у Facebook.

«Собко йде з ТРО. Такий стоїть плач Ярославни по всім медіа, що я не втрималась. Сідайте, зараз трохи осушу ваші сльози. Якщо хто не в курсі, то я офіційна дружина Собка. Була. До листопада 2023. Одразу хочу попередити: я не жертва, мене не треба жаліти. Я вмію за себе постояти і кривдник завжди відгребе у мене по повній. Що я, в принципі, вже і зробила, а цей пост тільки вишня на торт. Тому що я не люблю, коли захоплюються людиною, яка по суті є гі*ном», — йдеться у публікації.

За її словами, Собко не «йде з ТРО», а його переводять на іншу посаду з підвищенням.

Ексдружина розповіла, що після присвоєння генеральського звання Собко вмить змінив усі свої людські принципи: почав приймати дорогі подарунки, відвідувати елітний спортклуб і зустрічатися з коханкою, використовуючи службовий автомобіль та персонального водія і все це — у самий розпал війни, коли росіяни ще перебували на Київщині.

Вона також повідомила про зв’язки ексчоловіка з колишньою народною депутаткою від «Самопомочі» Оксаною Сироїд, яка нібито планує використати прізвище генерала у політичних цілях після закінчення війни. 

«Команда Сироїд нарядно кружила Собка. Його годували їжею з ресторанів, йому дарували коштовні подарунки, йому давали ключі від хат для зустрічей з коханкою. Все було яскраво. А я просто оху*вала від приносимих до дому четвертих пар Lowa, трьох пар кросівок Ecco, часів Garmin за 70000 і т.д і т.п. Але коли я побачила абонемент в спортклуб Tsarsky, мене вже просто вивернуло. С*ка, 2022 рік, війна у розпалі, люди сидять в Азовсталі, а він в Tsarsky ходить біцепси качати. Ну просто підлеглий подарував, ну що такого?», — обурюється ексдружина.

Вона пригадала, як раніше чесний командир бригади миттєво із появою нового звання почав користуватися підлеглими в особистих цілях.

За її словами, Собко посилав водія відвезти зубну щітку, яку забула коханку або тест на ковід, коли захворіла.

«Він же генерал, та раз плюнути! Жінку треба кружити. І по*іг, що це коштом державних коштів». Возити на службовій автівці коханку по ресторанах та кіно — це стало нормою…Оце робітник! Все для фронту, все для перемоги! Це зима 2022го, на секундочку», — написала вона.

Крім того, Комарова розповіла, що в листопаді ексчоловік їздив у відпустку з коханкою в Італію. 

«Пабааам! Він вам розкаже, що то командіровка була. І в нього, і в неї. Ну так збіглося, просто поруч опинилися. Хоча вони не служать разом», — додала вона.

Також Комарова поділилася, що Собко не цікавиться дитиною, та незаконно розлучився з нею через Одеський суд у листопаді 2023 року.

  Скриншот допису Комарової Скриншот допису Комарової Скриншот допису Комарової Скриншот допису Комарової

 

Джерело

Новини України